חדש ממותג האפייה 'דני וגלית': סדרת עוגיות לנמנעים מגלוטן וללא סוכר

המוצרים החדשים מותאמים לאורח חיים טבעוני ונטולי קמחי דגנים למיניהם ועשויים לתת מענה בבחירה באורח חיים הדוגל בהימנעות מגלוטן. צילום עומר סבח
סדרת עוגיות חדשה של דני וגלית מיועדת לנמנעים מגלוטן וללא סוכר בארבעה טעמים: קוקוס לוז, אוכמניות גרידת תפוז, מייפל פקאן וגרידת לימון וקשיו. כל העוגיות מיוצרות על בסיס קמח שקדים ומומתקות בתחליף הסוכר ללא קלוריות sweetango שרכיביו מהטבע ומאושר על ידי האגודה הישראלית לסוכרת

בעקבות שינוי בריאותי ותפיסתי שעברו בחייהם האישיים, הקימו דני וגלית מרשק, האנשים מאחורי מותג האפייה 'דני וגלית', את פעילותם שמתמחה באפייה של עוגיות, מלוחים ומוצרי אפייה מ-100% דגנים מלאים, ללא חומרים משמרים, ללא ממתיקים מלאכותיים, ולדבריהם תוך הקפדה על חומרי גלם איכותיים. כל המוצרים מתאימים למי שמעוניינים להימנע מגלוטן או סוכר, וגם לטבעונים.

צילום עומר סבח

עתה הם מוציאים לשוק סדרת עוגיות המיועדת לנמנעים מגלוטן וללא סוכר, בארבעה טעמים: קוקוס לוז, אוכמניות גרידת תפוז, מייפל פקאן, וגרידת לימון וקשיו. כל העוגיות מיוצרות על בסיס קמח שקדים, ומומתקות ב- sweetango – תחליף סוכר ללא קלוריות, שרכיביו מהטבע ומאושר על ידי האגודה הישראלית לסוכרת

צילום עומר סבח

דני מרשק אומר: "אנחנו משתמשים בקמחים מלאים (כוסמין או חיטה), ממתיקים טבעיים (כמו מייפל, אגבה, רכז תפוחים), ושומנים חיוניים. כמו כן הקמנו מאפייה נפרדת בה אנחנו מייצרים מוצרים ללא קמחי דגנים, אלא רק קמחים המופקים משקדים ואורז מלא. סגנון האפייה שלנו הוא פשוט – שימוש בחומרי גלם טבעיים ואיכותיים, מהם אנו עושים מוצרים טעימים, מזינים, עשירים ובריאים". גלית מרשק מוסיפה: "מוצרינו מותאמים לאורח חיים טבעוני, ונטולי קמחי דגנים למיניהם. בכך הם עשויים לתת מענה ראוי בבחירה באורח חיים הדוגל בהימנעות מגלוטן. השאיפה שלנו היא ללמוד ולהתחדש בכל הקשור לתזונה מיטיבה ולהעביר את זה הלאה באמצעות מוצרים מעשה ידינו".

את מוצרי 'דני וגלית' ניתן להשיג ברשתות הטבע, בגרין של שופרסל, ומרכולים ברחבי הארץ. טווח מחירים לפי 'פרייסז' (נכון ל-5.1.23) 18.68 ₪ עד 29.90 ₪ לאריזת 230 גרם. לבירור נקודת מכירה או לקנייה ישירה מהאתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר