רכיבים ל-8 יחידות
1 כפית שמן קוקוס
100 גרם של אגוזים ושקדים טריים וטבעיים: אגוזי מלך, שקדים, אגוזי פקאן
20 גרם גרעיני חמניות
10 גרם צימוקים
2 כפות סילאן או דבש
2 כפות מים
אופן ההכנה
חממו מחבת על אש בינונית.
הוסיפו את המים ולאחר מכן את השמן והדבש או הסילאן.
הרתיחו למשך 60 שניות.
הוסיפו את תערובת האגוזים, הצימוקים והגרעינים.
ערבבו היטב.
העבירו את התערובת לתבנית עם נייר אפייה.
הניחו לה להתקרר.
לאחר שהתערובת התקררה, חתכו לריבועים והגישו.