מצרכים
200 גרם עוגיות ביסקוויט (ניתן להשתמש בעוגיות כשרות לפסח)
135 גרם חמאה או מרגרינה
200 גרם שוקולד מריר
2-3 כפות מייפל או דבש
100 מיני מרשמלו
אבקת סוכר
תוספות אפשריות (עד 200 גרם)
צימוקים, חמוציות מיובשות או כל פרי יבש, אגוזים, פופקורן
אופן ההכנה
משמנים ומרפדים תבנית בראוניז מרובעת בקוטר 18 ס"מ בנייר אפייה.
אפייה. מניחים 200 גרם ביסקוויטים בשקית ומועכים עם מערוך או באמצעות הידיים עד שנשברים לתערובת.
בסיר גדול ממיסים 135 גרם חמאה או מרגרינה, 200 גרם שוקולד מריר ו-2-3 כפות סירופ מייל או דבש על אש עדינה.
מערבבים עד שאין או כמעט לא נראים יותר גושי שוקולד.
מסירים מהאש ומשאירים להתקרר.
לוקחים את הביסקוויטים השבורים, 100 גרם מיני מרשמלו ועוד 100 גרם מרכיבים נוספים (פירות יבשים, אגוזים, פופקורן).
מערבבים לתערובת השוקולד עד שהכל מכוסה לגמרי.
מעבירים את התערובת לתבנית האפייה המרופדת ומורחים אותה לפינות.
מצננים לפחות שעתיים.
מפדרים באבקת סוכר וחותכים לחתיכות.