רכיבים
חבילת טורטיות 320 גרם כמו של מאסטר שף
2 כפות שמן זית
1 כפית פפריקה
½ כפית כמון
שיפודי פרגיות
למטבוחה
4 כפות שמן זית
3 שיני שום
½ פלפל ירוק חריף
1 פחית שימורי עגבניות
1 כפית פפריקה
½ כפית כמון
מלח ופלפל
להגשה
טחינה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מתבלים 2 כפות שמן זית בפפריקה וכמון.
מברישים טורטיות בשמן המתובל.
מניחים בין שריגי הרשת של התנור.
קולים 15 דקות להזהבה ומצננים.
את יתרת השמן המתובל מערבבים עם הפרגיות ומניחים במקרר.
בינתיים מכינים את המטבוחה
מטגנים שום ב-2 כפות שמן במשך 30 שניות תוך ערבוב.
מוסיפים פחית שימורי עגבניות ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים פפריקה, מעט כמון ופלפל ירוק חריף.
מורידים את האש למינימום.
מכסים ומבשלים עוד 60 דקות עד קבלת מרקם סמיך
(במידת הצורך מוסיפים מעט מים לאורך הבישול).
צליית הפרגיות והרכבת המנה
צולים את הפרגיות על האש.
לאחר הצלייה מניחים מטבוחה בטורטיות הטאקו.
מוסיפים שיפוד פרגיות לכל טורטייה ומוזגים מעט טחינה מעל.