בוריטו אפוי עם טורטייה

משמנים תבנית ומניחים טורטיות בחפיפה לריפוד התבנית וליצירת שוליים. צילום אפיק גבאי
מותג מאסטר שף מציע מתכון מתאים לאירוח. קל ומהיר להכנה ומקשט כל ארוחה. החומרים ל-12-14 מנות

חומרים למאפה בוריטו גדול

6 טורטיות קוטר 25 כמו של מאסטר שף

1 כוס גרגרי תירס

200 גרם גבינת צ׳דר מגוררת

200 גרם גבינה צהובה

למלית שעועית

2 כפות שמן זית

2 בצלים קצוצים

3 שיני שום קצוצות

1 פלפל אדום קצוץ

2 קופסאות שעועית אדומה

1 קופסה עגבניות חתוכות דק

מלח ופלפל

כפית שטוחה כמון

כפית אורגנו יבש

להגשה

שמנת חמוצה

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-190 מעלות.

מכינים מלית שעועית

בסיר עם שמן זית מטגנים בצלים עד להזהבה.

מוסיפים שום ופלפל ומטגנים עוד 2 דקות.

מוסיפים שעועית ועגבניות.

מתבלים במלח ופלפל, כמון ואורגנו.

מבשלים 10 דקות או עד לאיחוד טעמים.

מרכיבים את המאפה

משמנים תבנית ומניחים טורטיות בחפיפה, לריפוד התבנית וליצירת שוליים. מפזרים חצי מכמות הגבינות.

מעליהן יוצקים מלית שעועית, מעליה תירס, ומסיימים בגבינות.

סוגרים את שולי הטורטיות על גבי המליות.

מניחים עוד טורטייה לסגירה אם צריך.

מברישים במעט שמן.

מניחים נייר אפייה ומעליו כלי כלשהו שישמש כמשקולת ואופים 20 דקות. מוציאים את המשקולת ונייר האפייה, ואופים עוד 15 דקות להזהבה יפה ופריכות.

הגשה

הופכים לקרש חיתוך, חותכים למנות ומגישים עם שמנת חמוצה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר