ט"ו בשבט בפתח:  סלט פירות חם

מבשלים כ-4 דקות במיקרוגל. מוסיפים לקערה את הממתיק, הציפורן ומיץ הלימון. צילום חלי ממן
חלי ממן – רשת תמיכה לאורח חיים בריא מציעה מתכון לסלט פירות חם לט"ו בשבט. כיום פועלות בארץ קבוצות רבות שמיישמות את השיטה המצליחה שחלי פיתחה לצד אתר הבית של החברה בו ניתן למצוא שפע של המלצות, מתכונים ואף מסלולי בחירה לתהליכי הרזיה

רכיבים

1 כפית קינמון
2  תפוחי עץ קלופים מנוקים מליבות ופרוסים דק
 2 תפוזים קלופים וחתוכים לקוביות
 2 כפות צימוקים
 ממתיק נוזלי לפי הטעם
 ציפורן טחון
 מיץ לימון לפי הטעם

אופן ההכנה

שמים את הפירות בקערה.

מכסים ביריעת ניילון נצמד ומנקבים בה כמה חורים.

מבשלים כ-4 דקות במיקרוגל.

מוסיפים לקערה את הממתיק, הציפורן ומיץ הלימון.

בוחשים ומגישים מיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר