טירמיסו תותים

מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה לרגל עונת התותים מתכון לקינוח טירמיסו שמבטא את האופטימיות שמביאה איתה עונת התותים

מצרכים ל-6 סועדים

מצרכים למסקרפונה

2 חלמונים

70 גרם סוכר

300 גרם גבינת מסקרפונה

200 גרם שמנת חמוצה להקצפה

מצרכים למחית תותים

200 גרם תותים

2 כפות מים קרים

2 כפות אבקת סוכר

2 כפות מיץ לימון

מצרכים למילוי

12 ביסקוויטים

300 גרם תותים

לקישוט

קמצוץ פיסטוק

אופן ההכנה

מחית התותים

הכניסו את כל המרכיבים לבלנדר וערבבו אותם עד לקבלת מרקם מחית.

המילוי

הניחו את הביסקוויטים בצלחת.

כסו אותם במחית התותים למשך 5 דקות.

שטפו את התותים וחתכו אותם (אפשר להשאיר 3-4 חתיכות תות עבור הקישוט מלמעלה).

קרם מסקרפונה

טרפו בקערה את החלמונים עם סוכר עד שגודלם יוכפל. הוסיפו את גבינת המסקרפונה.

והמשיכו לטרוף עד קבלת צורה אחידה.

הקציפו את השמנת החמוצה והוסיפו אותה לקערת החלמונים וגבינת המסקרפונה בעדינות תוך כדי טריפה מתמדת.

הניחו בצד.

הרכבת הקינוח

אם השארתם כמה חתיכות תות, הניחו אותן בבסיס כוס הזכוכית.

הכניסו את הביסקוויטים לתוך הכוס

(בשלב זה הם צריכים לקבל צורה של עוגת ספוג).

כסו אותם עם שכבה של קרם מסקרפונה

(אפשר להשתמש בכף או בשקית זילוף).

הניחו בכוס שכבה של תותים חתוכים.

מעליה מרחו שכבה נוספת של עוגת ספוג.

מעליה שכבה של קרם מסקרפונה.

מעליה עוד קצת מילוי – כך עד שתמלאו את הכוס.

השכבה העליונה צריכה להיות שכבת קרם.

מעליה אפשר לפזר כמה תותים וקצת מילוי.

שימו את הכוס במקרר לשעתיים.

לפני ההגשה פזרו פיסטוקים קלופים וחתוכים.

מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר