מצרכים ל-30 כדורי קוקוס
30 שקדים מולבנים או אגוזי לוז שלמים וקלופים )כ-50 גרם)
400גרם חלב מרוכז ממותק (פחית(
200גרם קוקוס טחון
לקישוט
50 גרם קוקוס טחון
אופן ההכנה
מניחים בתבנית את האגוזים.
קולים אותם בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד הזהבה
(עקבו אחריהם כי אגוזים נשרפים בשניות(.
מצננים לטמפרטורת החדר.
בקערה נפרדת יוצקים את החלב המרוכז ומוסיפים פנימה את הקוקוס הטחון.
מערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
מצננים במקרר ל- 30 דקות.
מוציאים את התערובת מהמקרר.
נוטלים ממנה כפית גדושה ומשטחים אותה מעט.
במרכזה מניחים אגוז ומעצבים לכדור בקוטר 2-3 ס"מ.
מניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
חוזרים על כך עד שמסיימים את האגוזים.
מכינים קערה עם קוקוס טחון.
טובלים בה את כל הכדורים אחד אחד עד שמצופים היטב (בדומה להכנת כדורי שוקולד).
מעבירים לקופסה אטומה ושומרים בקירור.
ניתן גם להניח במנג'טים קטנים בדומה לממתק האמיתי.