מצרכים להכנת הכדורים
400 גרם מחית תמרים ללא תוספת סוכר או תמרים בוואקום
50 גרם אגוזי פקאן טבעיים
50 גרם אגוזי מלך טבעיים
50 גרם שקדים שלמים טבעיים
להכנת הציפוי
5 כפות גרעיני חמנייה קלופים
5 כפות שבבי קוקוס ללא סוכר
5 כפות בוטנים גרוסים
אופן ההכנה
טוחנים את השקדים, אגוזי המלך ואגוזי הפקאן עד לקבלת פירורים.
מכניסים לקערה את התמרים, השקדים והאגוזים הטחונים ומערבבים היטב.
מרטיבים מעט את הידיים ומכינים כדורים בקוטר של כ- 3 ס"מ.
מצפים את הכדורים בקוקוס, בוטנים, גרעיני חמנייה.
מכניסים למקרר לשעה וחצי ומגישים.
(מומלץ לאחסן במקרר).
לאתר "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית