חומרים לבצק פריך
200 גרם אבקת סוכר
400 גרם חמאה
600 גרם קמח אלבן ו קמח מלא
5 חלמונים
גרדת לימון
1/2 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
מרדדים את הבצק ויוצרים עיגולים.
מניחים במרכז כל עיגול כפית מלית מאלה שמפורטות כאן.
סוגרים למשולש עם פתח קטן למלית.
אופים כ-15 דקות עד הזהבה.
מילוי על בסיס תמרים
200 גרם ממרח תמרים
½ כפית חוויאג' לעוגיות
קמצוץ פלפל אנגלי
גרדת לימון אחד
ניתן להוסיף מעט קוקוס טחון – למי שאוהב
הכנת המילוי
מערבבים את כל החומרים יחד עד קבלת מרקם אחיד.
מילוי על בסיס אגוזים
אגוזים טחונים
שקדים טחונים
½ חצי כפית קינמון או ½ כפית חוויאג' לעוגיות
הכנת המילוי
מערבבים את כל החומרים יחד עד קבלת מרקם אחיד.
מילוי על בסיס שוקולד מתובל
קמצוץ צ'ילי גרוס או קמצוץ פלפל אנגלי
150 גר' שוקולד מריר מגורר
50 גר' שוקולד חלב מגורר
30 גר' סוכר
50 גר' חמאה
הכנת המילוי
מערבבים את כל החומרים יחד עד קבלת מרקם אחיד.
מילוי על בסיס פרג
5 כפות חלב
50 גר' חמאה
קורט מלח
1/4 כפית קינמון
100 גר' דבש
500 גר' פרג טחון טרי
1 כוס סוכר
הכנת המילוי
מערבבים את כל החומרים יחד עד קבלת מרקם אחיד.
מילוי על בסיס פירות יבשים
100 גר' חליטת פירות כמו של חוות דרך התבלינים לפי הטעם שאוהבים: סיידר תפוחים, פומלה מלון, קיווי תפוח, אגס תפוח וג'ינג'ר. משרים במים חמים למשך 5 דקות. מסננים היטב וטוחנים לבלילה דקה.
1/4 כוס סוכר חום
1/2 כפית קינמון
4 כפות דבש
הכנת המילוי
מערבבים את כל החומרים יחד עד קבלת מרקם אחיד.
חוות דרך התבלינים, בית לחם הגלילית. 04-9533405