כדורי תפוח אדמה וגבינה מטוגנים

טובלים את הכדורים בבלילת הנאגטס ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. צילום אפיק גבאי
מתכון של מותג מאסטר שף לארוחה קלה להכנה ומהירה. מתאים לאירוח, לארוחת צהרים למשפחה או כנשנוש

אביזרים

מחבת

קערה לערבוב

מצרכים לציפוי

1 כוס תערובת כמו ציפוי נאגטס מאסטר שף

1/2 כפית מלח

3/4 כוס מים

מצרכים לכדורים

4 תפוחי אדמה מבושלים, קלופים ומרוסקים

חצי כוס פירורי לחם

4 כפות בצל מטוגן כמו של מאסטר שף

3 כפות טימין – רק העלים

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

100 גרם גבינת קשקבל מגוררת

1 ביצה

לטיגון

שמן קנולה

להגשה

מיונז בטעמים, רוטב צ'ילי מתוק

צילום אפיק גבאי
צילום אפיק גבאי

אופן ההכנה

בקערה מניחים את תפוחי האדמה המרוסקים, פירורי לחם, בצל מטוגן, טימין,  מלח, פלפל שחור, גבינה מגוררת והביצה.

מערבבים הכל לעיסה אחידה

יוצרים כדורים ומכניסים להקפאה של שעה.

לאחר כשעה מכינים את בלילת הנאגטס לפי הוראות ההכנה.

טובלים את הכדורים בנאגטס ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.

מניחים על נייר סופג.

הגשה

מגישים לצד מיונז הולנדי ורוטב צ'ילי תאילנדי מתוק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר