לביבות עדשים וירק צמחוניות

יוצרים לביבות שטוחות מעט ומטגנים משני הצדדים עד השחמה. צילום מאסטר שף
מותג מאסטר שף מציע לחג החנוכה מתכון ללביבות קלות, בריאות וצמחוניות, עם עדשים וירק.  רק 10 דקות הכנה וניתן להפוך את המתכון לטבעוני

מצרכים

2 קופסאות עדשים כמו של מאסטר שף מסוננות מנוזלים

חצי כוס פירורי לחם

חצי כוס שבבי בצל מטוגן כמו של מאסטר שף

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק

חצי כוס כוסברה קצוצה דק

1 ביצה

כפית מלח

כף כמון

1/4 כוס שמן קנולה לטיגון

להגשה

רוטב סרירצ'ה ומיונז שום מאסטר שף

אופן ההכנה

מניחים בקערה את העדשים ומועכים עם "מועך פירה" עד לקבלת עיסה.

מוסיפים את שבבי הבצל, פירורי לחם, פטרוזיליה, כוסברה, ביצה, מלח וכמון, ומערבבים היטב.

במחבת שטוחה מחממים שמן לא עמוק.

יוצרים לביבות שטוחות מעט ומטגנים משני הצדדים עד השחמה.

מגישים לצד רוטב סרירצ'ה ומיונז שום.

לטבעוניים

ניתן להחליף את הביצה ב- 1/2 כוס של תערובת לציפוי נאגטס של מאסטר שף + 1/2 כוס מים.

לערבב יחד ולהוסיף לבלילה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר