אביזרים
מעבד מזון
רינג עגול
תבנית אפייה
נייר אפייה
מצרכים ל-3 המבורגרים גדולים או 5 בינוניים
כ- 3 כפות שמן זית
3 פטריות פורטובלו חתוכות לקוביות
½ חצי כוס שבבי בצל
1 קופסה שעועית אדומה כמו של מאסטר שף
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כוס פירורי לחם
½ כוס פטרוזיליה
להגשה
חסה
בצל סגול
פרוסות עגבנייה
2 כפות שמן זית
לחמניות המבורגר
צ'יפס קפוא
מיונז הולנדי כמו של מאסטר שף
רוטב צ'ילי
אופן ההכנה
מטגנים במחבת את הפטריות עם שבבי הבצל במשך כ- 2 דקות.
מסננים מנוזלים את השעועית האדומה ומעבירים למעבד מזון עם התבלינים, הפטרוזיליה והפטריות.
טוחנים, מעבירים לקערה ומוסיפים תבלינים ופירורי לחם.
משמנים בספריי שמן נייר אפייה על תבנית.
יוצרים קציצות המבורגר בעזרת רינג או בכפות הידיים.
אופים בתנור כ- 20 דקות עד השחמה.
הגשה
לאחר האפייה מרכיבים המבורגר עם הרטבים והירקות ועם צ'יפס בצד.