לביבות זוקיני טבעוניות אפויות

אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות 20-25 דקות או עד שהלביבות מתייצבות ומזהיבות – מומלץ להפוך אותן במהלך האפייה לאפייה מושלמת. צילום אריאל בן חמו
אריאל בן חמו מבלוג בריאלי בו היא משתפת טיפים לחיים מאוזנים ואקולוגיים יותר, מציעה מתכון להכנת לביבות זוקיני טבעוניות קלות להכנה תוך שימוש בנייר אפייה אקולוגי של מותג Green Flash (גרין פלאש)

רכיבים ל-10 לביבות

3 זוקיני גדולים

3 כפות קמח עדשים

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 כפית אבקת שום

נייר אפייה טבעי ואקולוגי

צילום אריאל בן חמו

אופן ההכנה

מגרדים בפומפייה את הזוקיני ומתבלים במלח.

מערבבים ומניחים בצד לכמה דקות בלבד כדי לרכך ולהוציא נוזלים.

סוחטים היטב את הקישואים.

מעבירים לקערה ומוסיפים את כל חומרי הגלם.

מערבבים היטב ומנסים ליצור קציצה בעזרת הידיים.

אם התערובת לא מתאחדת מוסיפים עוד כפית קמח עדשים ואם זה לא עוזר מוסיפים כמה טיפות מים.

מחממים תנור ל- 220 מעלות בתוכנית טורבו.

מניחים נייר אפייה על תבנית התנור.

יוצרים לביבות מהתערובת ומניחים על הנייר.

משמנים אותן מלמעלה עם מברשת או ספריי שמן.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות 20-25 דקות או עד שהלביבות מתייצבות ומזהיבות –

מומלץ להפוך אותן במהלך האפייה לאפייה מושלמת.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר