לביבות תירס

מצרכים:2 כוסות גרגירי תירס מבושלים/קופסת שימורים1 ביצה1/2 כוס גבינת פטה מגורדת1/2 כוס קמחכף תערובת בצלית לגבינה של חוות דרך התבליניםמלח/פלפל שמן לטיגוןאופן ההכנה:מערבבים את המרכיבים בקערה.מחממים שמן במחבת, יוצקים בכף מהבלילה ומטגנים עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג ומגישים חם עם גבינה לבנה/קוטג'/שמנת חמוצה.מרכז המבקרים בית לחם הגלילית, 04-9533405 צילום אלוניס

מצרכים:
2 כוסות גרגירי תירס מבושלים/קופסת שימורים
1 ביצה
1/2 כוס גבינת פטה מגורדת
1/2 כוס קמח
כף תערובת בצלית לגבינה של חוות דרך התבלינים
מלח/פלפל
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
מערבבים את המרכיבים בקערה.
מחממים שמן במחבת, יוצקים בכף מהבלילה ומטגנים עד להזהבה.
מוציאים לנייר סופג ומגישים חם עם גבינה לבנה/קוטג'/שמנת חמוצה.

מרכז המבקרים בית לחם הגלילית, 04-9533405

צילום אלוניס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר