לביבות תרד

חומרים ל-13 יחידות300 גרם תרד קצוץ קטן (ניתן גם לקצוץ במעבד מזון)1 תפו"א גדול מקולף ומגורד בפומפיה גסה2 ביצים גדולות6 גבעולים ירוקים מבצל ירוק, קצוצים דק.1 כפית מלח ½ כפית פלפל שחור גרוסאופן הכנהלערבב את כל המרכיבים היטב ולטגן בשמן חם משני הצדדים עד לקבלת צבע חום בהיר.

חומרים ל-13 יחידות
300 גרם תרד קצוץ קטן (ניתן גם לקצוץ במעבד מזון)
1 תפו"א גדול מקולף ומגורד בפומפיה גסה
2 ביצים גדולות
6 גבעולים ירוקים מבצל ירוק, קצוצים דק.
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור גרוס

אופן הכנה
לערבב את כל המרכיבים היטב ולטגן בשמן חם משני הצדדים
עד לקבלת צבע חום בהיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר