המצרכים לכ- 20 לביבות (ל 6 אנשים)
8 תפוחי אדמה בינוניים
3 ביצים
1 כוס קמח
1 כפית מלח,חצי כפית פלפל
שמן זית של יד מרדכי לטיגון ובישול
אופן ההכנה
1. לגרר בפומפיה את תפוחי האדמה
2. להוסיף את יתר החומרים ולערבב
3. ליצור כדורים מהתערובת ולשטחם (למחוץ מעט בכדי שיצאו הנוזלים)
4. לטגן בשמן עמוק- שמן זית של יד מרדכי לטיגון, משני הצדדים, עד שהלביבות מזהיבות
5. להניח על נייר סופג
6. להגיש חם.
טיפ
ניתן להוסיף לתערובת גבינה מלוחה או גבינת עיזים לפי הטעם.