לזניה בלגן עם פטה עיזים ומוצרלה

מעבירים את הפסטה והתרד לתבנית אפייה גדולה. מוסיפים לתבנית שום, גבינות ואורגנו. צילום אסף אמברם. סטייליסטית אוריה גבע
מתכון של חברת ישרקו יבואנית פסטה פרימיום סורג'יטל מאיטליה לקראת חגיגות יום הפסטה הבינלאומי ב- 25 באוקטובר. עלי לזניה בלגן עם בייבי תרד, פטה עיזים וקרעי מוצרלה טרייה

חומרים ל-6-4 מנות

1 חבילה (500 גרם) עלי פסטה כמו SURGITAL שהופשרו במקרר כמה שעות או במשך הלילה

2 שקיות (400 גרם) בייבי תרד או צרור תרד תורכי

3  כדורי גבינת מוצרלה גדולים קרועים ביד

200 גרם גבינת פטה עיזים מפוררת גס

3 שיני שום קצוצות

עלים מצרור קטן של אורגנו

מלח ופלפל שחור גרוס

2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

מחממים תנור במצב גריל עליון ל-180 מעלות.

מרתיחים מים בסיר גדול וממליחים.

כשהמים רותחים קורעים פנימה את עלי הלזניה (הם נקרעים בקלות ומאוד נוחים לעבודה).

מבשלים 2 דקות על להבה גבוהה.

מוסיפים עלי תרד ומבשלים דקה נוספת.

מסננים את כל תכולת הסיר ומעבירים את הפסטה והתרד לתבנית אפייה גדולה. מוסיפים לתבנית שום, גבינות ואורגנו.

מתבלים במלח ופלפל ומערבבים. מזלפים מעל שמן זית.

צולים בתנור 15 דקות עד שהגבינות מבעבעות ומזהיבות.

מגישים חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר