לחם שיפון וקקאו

רכיבים600 גר' קמח לבן600 גר' קמח שיפון120 גר' קקאועלית25 גר' שמרים80 גר' מלח160 גר' סוכר800 מ"ל מים100 גר' חמאה מומסתאופן ההכנהמערבבים יחד את החומרים (חוץ מהחמאה) לאחר מכן מוספים את החמאהמתפיחים כשעתיים ואופים ב- 200 מעלות

רכיבים
600 גר' קמח לבן
600 גר' קמח שיפון
120 גר' קקאועלית
25 גר' שמרים
80 גר' מלח
160 גר' סוכר
800 מ"ל מים
100 גר' חמאה מומסת

אופן ההכנה
מערבבים יחד את החומרים (חוץ מהחמאה)
לאחר מכן מוספים את החמאה
מתפיחים כשעתיים ואופים ב- 200 מעלות



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר