עוגיות ביסקוטי עם פירות יבשים ואגוזים

מערבבים את כל החומרים היבשים. מוסיפים אליהם את החומרים הרטובים ובסוף אגוזים ומגלגלים את התערובת לגליל. צילום שני קלבו
רן בן דוד הקונדיטור הראשי של רשת בתי הקפה ביגה מציע מתכון של עוגיות ביסקוטי קל להכנה, מרשים, טעים ומתאים לכול אירוח

מצרכים

1 כוס סוכר

2 כוסות קמח

½ כפית אבקת אפיה

קורט מלח

גרירת תפוז ולימון

2 ביצים גדולות

100 חמאה

½ כפית מחית וניל

50 גר' חמוציות

50 גר' משמשים

50 גר' שקדים שלמים

50 גר' אגוזי מלך

50 גר' פפאיה

צילום שני קלבו

אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים היבשים.

מוסיפים אליהם את החומרים הרטובים ובסוף אגוזים.

מגלגלים את התערובת לגליל.

מכניסים לקירור של 30 דקות

מוציאים ופורסים לעיגולים על תבנית עם נייר אפייה.

מכניסים לתנור ב-170 מעלות עד הזהבה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר