מצרכים
1 כוס סוכר
2 כוסות קמח
½ כפית אבקת אפיה
קורט מלח
גרירת תפוז ולימון
2 ביצים גדולות
100 חמאה
½ כפית מחית וניל
50 גר' חמוציות
50 גר' משמשים
50 גר' שקדים שלמים
50 גר' אגוזי מלך
50 גר' פפאיה
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים היבשים.
מוסיפים אליהם את החומרים הרטובים ובסוף אגוזים.
מגלגלים את התערובת לגליל.
מכניסים לקירור של 30 דקות
מוציאים ופורסים לעיגולים על תבנית עם נייר אפייה.
מכניסים לתנור ב-170 מעלות עד הזהבה.