ליקר תמר בננה

מכניסים את כל הרכיבים לשייקר ומנערים במשך כדקה. מוזגים הכול לכוס מלאה בקרח
קוקטייל הוכן ע"י אנטון קיידין, מיקסולוג מסעדת הקומה ה-11 במלון קראון פלזה תל אביב סיטי סנטר, עבור "פריניב" 

רכיבים

40 מ"ל ליקר טנסי קינמון

70 מ"ל שייק תמר-בננה "פריניב"

20  מ"ל מיץ לימון

חלמון ביצה

15 מ"ל מי סוכר

 אופן ההכנה

מכניסים את כל הרכיבים לשייקר ומנערים במשך כדקה.

מוזגים את הכול לכוס מלאה בקרח.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר