מאסטר שף – ספר המתכונים – עונה חמישית

מה היה אוכל הרחוב של איב ורחל? איזה קינוח הכינה רות בצנצנת? ואיך מכינים את עוגת האבטיח של למא?

מאסטר שף – ספר המתכונים
עונה חמישית
צילומי המנות: דניאל בראון, דן מילר ורענן כהן
צילומי הנבחרת: פיני סילוק
צילומי השופטים: אלון שפרנסקי
עיצוב הספר: אמרי זרטל
גרפיקה ועימוד: סיון טולדו
הפקה: תמי פרמונט
הוצאת כנרת בשיתוף קשת
המחיר 98 ₪

אם צפיתם במאסטר שף, וממש רציתם להכין את מה שראיתם על המסך ולאכול את המנות, הנה ההזדמנות שלכם להיכנס למטבחי משתתפי מאסטר שף, ולבשל את המתכונים המנצחים (או הפחות מנצחים אך עדיין טעימים) של חברי נבחרת העונה החמישית.

המתכונים המוצלחים והמושקעים מהתכנית מרוכזים בספר בישול המלווה בתמונות של צלם האוכל דניאל ברון, ומסודרים לפי קטגוריות. 

כבונוס: עוגת 11 השכבות של הקונדיטור עידן חדד, תמונות מאחורי הקלעים של ההפקה, ומבוא המציג את המגמה האקו-גסטרונומית העולמית.

אולי אינכם זוכרים את שמות אלה שהתחילו את העונה ונשרו בשלביה השונים, אךהנה כמה מנות מעניינות, כמו דג עלום עם סלרי מוחמץ של מישה לדרמן; רביולי פתוח במילוי גבינות ואגס של מנצח העונה מסימיליאנו די מטיו (בתמונה); ניוקי פריזאי על קרם גבינה כחולה של רון סוריאנו; חצילים ממולאים בבשר עם אורז ירוק ובייבי בציה של רות רוזובסקי; טארט אפרסקים וקרם שקדים של איב ענן; עוגת שוקולד תפוז עם רוטב לימון וקרם פטיסייר של אייל גרש; או ארוז קון לצ'ה (אורז מתוק עם חלב) של הפינליסטית רחל בן אלול.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר