פשטידת תפוחי אדמה מעודנת

המצרכים:1 יחידה ריצ' לבישול ולהקרמה500 גרם תפוחי אדמה מבושלים עם הקליפה1 גזר מקולף1 בצל גדול פרוס6 כפות שמן לטיגון5 כפות פירורי לחם לבןמלח, פלפל לבן3 ביצים טריות1 כפית טימין טרי קצוץתבנית אפייה מאורכת 20/30 או תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ משומנת היטב במרגרינה.אופן ההכנה:1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון זהוב2. מסירים מהאש ומקררים.3. מקלפים את תפוחי האדמה ומגרדים לתוך קערה בפומפייה גסה. כנ"ל את הגזר, ומערבבים את שניהם ביחד.4. מוסיפים לקערה ריצ' לבישול ולהקרמה, את הבצל המטוגן ואת כל יתר המצרכים.5. מערבבים היטב לתערובת אחידה וחלקה.6. יוצקים לתבנית אפייה ואופים בחום בינוני 150 מעלות כ-50 דקות.7. מעלים את חום התנור ל-180 מעלות ואופים כ-10 דקות נוספות.

המצרכים:
1 יחידה ריצ' לבישול ולהקרמה
500 גרם תפוחי אדמה מבושלים עם הקליפה
1 גזר מקולף
1 בצל גדול פרוס
6 כפות שמן לטיגון
5 כפות פירורי לחם לבן
מלח, פלפל לבן
3 ביצים טריות
1 כפית טימין טרי קצוץ
תבנית אפייה מאורכת 20/30 או תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ משומנת היטב במרגרינה.

אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון זהוב
2. מסירים מהאש ומקררים.
3. מקלפים את תפוחי האדמה ומגרדים לתוך קערה בפומפייה גסה. כנ"ל את הגזר, ומערבבים את שניהם ביחד.
4. מוסיפים לקערה ריצ' לבישול ולהקרמה, את הבצל המטוגן ואת כל יתר המצרכים.
5. מערבבים היטב לתערובת אחידה וחלקה.
6. יוצקים לתבנית אפייה ואופים בחום בינוני 150 מעלות כ-50 דקות.
7. מעלים את חום התנור ל-180 מעלות ואופים כ-10 דקות נוספות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר