מצרכים ל- 6 סועדים
2 מנגו בשלים
3 חלבוני ביצים
5 דפי ג'לטין
1 כף גדושה של קורנפלור
1 כפית סוכר
פטל, נענע ומנגו עבור הקישוט
אופן ההכנה
מניחים את דפי הג'לטין במים קרים
מקלפים את המנגו וטוחנים לעיסה יחד עם הקורנפלור וחלמוני הביצים.
יוצקים את התערובת לתוך סיר.
מחממים על אש נמוכה ומערבבים עד קבלת תערובת סמיכה. מוסיפים את דפי הג'לטין ומערבבים יחד.
מורידים מן האש ומניחים את התערובת לצינון.
מקציפים את חלבוני הביצים עם הסוכר.
מוסיפים בזהירות את תערובת המנגו המצוננת – כל פעם מעט ובוחשים.
יוצקים את התערובת לקעריות קטנות.
מכניסים למקרר למשך 12 שעות.
הגשה
את המוס הצונן ניתן לקשט באמצעות פטל, נענע וחתיכות מנגו טרי לפני הגשה.
מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה