רכיבים
180 גרם שוקולד מריר
3 ביצים
3 כפות אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד בקערת נירוסטה מעל אדי מים רותחים.
לאחר ההמסה מוסיפים את החלמונים של הביצים והשמנת, מעט מלח וכפית תמצית וניל.
מערבבים הכל היטב.
בקערה נוספת מקציפים את החלבונים של הביצים יחד עם אבקת הסוכר עד קבלת קרם יציב.
משלבים את קרם הביצים בתערובת השוקולד בהדרגה ותוך ערבוב מתמיד.
מוזגים לכוסות.
מצננים במקרר 3 שעות לפחות.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה