מיגאס ספרדי אותנטי – לחם מטוגן עם שום ונקניק

אם צריך מוסיפים מים במהלך הבישול כדי לפרק את פירורי הלחם הגדולים לחתיכות קטנות יותר וכדי לקבל את המרקם המתאים – מעט רך אך עדיין קריספי. צילום Teka Studio
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון בו משתמשים במוצרים שסביר כי נמצאים בבית במקרר ובמזווה ומאפשרים לפתח יצירתיות במטבח

חומרים

500 גרם לחם ישן

300 מ"ל מים חמימים

שמן זית

5 שיני שום

650 גרם נקניקים – כל מה שיש במקרר או בסופר יתאים

מלח

להגשה (אופציונלי)

מלפפונים חמוצים

ענבים ירוקים

פלפלים ירוקים

צילום Teka Studio

אופן ההכנה

חותכים את הלחם לחתיכות בינוניות-קטנות.

משרים אותן במשך 30 דקות במים חמימים.

בינתיים קוצצים את השום והנקניקים.

במחבת גדולה עם שמן זית מטגנים שום עד שמזהיב.

מוסיפים פנימה את הנקניקים הקצוצים.

מטגנים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב.

מוסיפים קורט מלח.

ממשיכים עד להיפרדות השומן מהנקניקים.

מוסיפים למחבת את פירורי הלחם.

מבשלים הכל על אש נמוכה-בינונית לפחות 30 דקות תוך כדי ערבוב.

אם צריך מוסיפים מים במהלך הבישול כדי לפרק את פירורי הלחם הגדולים לחתיכות קטנות יותר וכדי לקבל את המרקם המתאים- מעט רך אך עדיין קריספי.

הגשה

מגישים עם רצועות פלפל ירוק צלוי, חצאי ענבים ופרוסות מלפפון חמוץ.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר