מידעטק טכנולוגיות מידע השלימה הטמעת מערכת PRIORITY ברולדין, בעלת כ-30 סניפים ובתי קפה הפזורים ברחבי הארץ. מלבד מכירת תוצרת המפעל שבבעלותה, המייצר מוצרי מזון טרי כגון עוגות ודברי מאפה, מוכרת רולדין את מוצריה גם לרשתות גדולות. עלות הפרויקט מוערכת בכ- 500 אלף ₪.

רשת רולדין, פועלת מזה למעלה מ-20 שנה ומונה כיום עשרות סניפים ברחבי הארץ, לצד מפעל מרכזי ומטה משרדים במספר מוקדים שונים. החברה, שהחלה את דרכה עם מיקסר ידני ביתי, עדיין מקפידה על מגע יד אדם בתהליך הייצור של כל מוצר.
כיום ממוצבת רולדין כרשת קונדיטוריות איכותית, המציעה 300 סוגים שונים של מאפים ביתיים – עוגות, פשטידות, לחמים ועוגיות – כולם בעבודת יד.

חנה שראל ממידעטק, אומרת: "הפריסה של רולדין הכוללת מערך יצור מרכזי ומערך מכירות מבוזר ברמה ארצית, הצריכה מערכת מידע הפועלת במספר סביבות עבודה, בתיאום בין החברות והסניפים השונים, המפעל ומשרדי ההנהלה, ומאפשרת בקרה עסקית בכל רמה בנפרד ובכולן יחד.
היישום כלל הגדרה של תהליכי עבודה והגדרה של שפה משותפת לסניפים ולמפעל הייצור. לאורך הפרויקט בוצע טיוב של נתונים שיאפשרו ניהול נכון של הרכש, המלאי והייצור, תוך שמירה על רמה אופטימלית של מלאי בעל חיי מדף קצרים.
בין היתר הותקנו ברשת מודולי שיווק, כספים, הבטחת איכות ואחרים, ביניהם גם מודול שפיתחה מידעטק בנושא הרכש המאפשר לכל הסניפים לבצע הזמנות רכש מהמפעל הראשי ומהספקים החיצוניים ומתוכנן בהמשך לשמש גם את הלקוחות בבואם לבצע הזמנות מהמפעל".

יובל דולב, סמנכ"ל הכספים של רולדין, אומר: "בבואנו לבחור את מערכת ה-ERP המתאימה ביותר לרולדין, בחנו שלוש נקודות מרכזיות שעמדו בראש סדר העדיפויות שלנו: שליטה ניהולית, שליטה לוגיסטית ושליטה כספית בכל המתרחש ברחבי הרשת. מידעטק הציגה בפנינו, וגם יישמה, מערכת אשר עונה על כל הדרישות הללו ומצליחה להתממשק עם הסניפים השונים.
העבודה דרך מערכת אחת הביאה להתייעלות הליך ניהול הייצור, תוך הבטחת שמירה על רמת מלאי מינימלית, ניהול מרוכז של המלאי במפעל ובסניפים, ושינועו ביניהם תוך ניצול מרבי של המלאי הקיים. כיום פועלת מערכת Priority בהצלחה באגפים השונים ובסניפים שלנו, ומאפשרת ייעול של תהליך הייצור, ושל שרשרת האספקה שלנו לטובת לקוחות הרשת".