מיני המבורגרים מסלמון עם חומוס עדשים

מורחים את ממרח העדשים על לחמנייה חצויה. מעליה מניחים את קציצת הסלמון ומקשטים עם הירקות הצלויים. צילום יח"צ beko
למי שלא אוכלים בשר ועדיין רוצים ליהנות מהמבורגר עסיסי טעים ואיכותי, מציעים המתכונאים של Beko – המותג הבינלאומי למוצרי חשמל לבית, חלופה טעימה לקציצת הבשר הפופולרית כל כך – מיני המבורגרים מדג סלמון עם חומוס עדשים

מצרכים

180 גרם סלמון טרי

150 גרם בצל ירוק

150 גרם פלפל ירוק

2 חלבונים

1 כף שמן זית

190 גרם עדשים

מיץ מחצי לימון

60 גרם פירורי לחם

מלח ופלפל

לחמניות קטנות לפי מספר הקציצות

אופן ההכנה

קוצצים את הסלמון במעבד מזון ומעבירים לקערה.

קוצצים את הבצל ומוסיפים לתערובת הסלמון.

מתבלים במלח ופלפל.

מוסיפים לתערובת את החלבונים ופירורי הלחם.

מערבבים הכול יחד.

מחממים כף שמן זית על מחבת.

יוצרים מהתערובת קציצות קטנות וצולים אותן במחבת.

חותכים את הפלפל הירוק וצולים קלות.

טוחנים את העדשים ומוסיפים להן מיץ לימון, שמן זית ומלח.

מורחים את ממרח העדשים על לחמנייה חצויה.

מעליה מניחים את קציצת הסלמון.

מקשטים עם הירקות הצלויים.

סוגרים עם החצי השני של הלחמנייה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר