מיני פבלובה במילוי קרם שוקולד לבן ותותים

כמות: 7-8 יחידות בקוטר 7 ס"מ רמת קושי: בינוני זמן הכנה כולל: יותר מ-3 שעותחומרים לפבלובות:2 חלבונים L, בטמפרטורת החדרקורט מלח150 גרם (3/4 כוס) סוכר1 כפית תמצית וניל1 כפית קורנפלורלקרם שוקולד לבן:100 גרם שוקולד לבן250 מ"ל (1 מכל) שמנת מתוקהקורט מלח1 כפית אינסטנט פודינג וניללקישוט:15-20 תותים טריים, חתוכים לקוביותשוקולד לבן מגורראופן ההכנה:פבלובות: מחממים תנור ל-90 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.בקערת מיקסר שמים חלבונים ומלח ומקציפים במהירות גבוהה עד שנוצר קצף לבנבן.מוסיפים את הסוכר בהדרגה, תוך כדי הקצפה מהירה. ממשיכים להקציף במשך 10 דקות, עד שמתקבל מרנג יציב מאוד.לקראת סוף ההקצפה מוסיפים וניל וקורנפלור.מעבירים את המרנג לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 1 ס"מ ומזלפים קעריות מרנג. אם אין שק זילוף, אפשר פשוט להניח מעט מרנג על גבי נייר האפייה וליצור שקע במרכז באמצעות כף.אופים את הפבלובות במשך כ-3 שעות בחום נמוך, עד שהן יבשות למגע ונפרדות בקלות מנייר האפייה.מצננים לחלוטין לפני המילוי.קרם שוקולד לבן: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.מוסיפים שמנת מתוקה ומלח וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי, עד שהכל נמס והתערובת אחידה.מצננים את התערובת במקרר במשך 4-5 שעות לפחות, או עד שהיא קרה לחלוטין.מעבירים את התערובת הקרה לתוך קערת מיקסר עם וו הקצפה.מוסיפים אינסטנט פודינג וניל ומקציפים עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.מניחים 1-2 כפיות נדיבות של קרם שוקולד לבן בתוך כל פבלובה.מפזרים קוביות תותים ומקשטים בשוקלד מגורר.טיפים ושדרוגים:מומלץ להרכיב את הפבלובות ממש לפני ההגשה כדי שישארו פריכות.במקום תותים אפשר להשתמש בכל פרי אחר שאוהבים.

כמות: 7-8 יחידות בקוטר 7 ס"מ
רמת קושי: בינוני
זמן הכנה כולל: יותר מ-3 שעות

חומרים לפבלובות:

2 חלבונים L, בטמפרטורת החדר
קורט מלח
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 כפית קורנפלור

לקרם שוקולד לבן:
100 גרם שוקולד לבן
250 מ"ל (1 מכל) שמנת מתוקה
קורט מלח
1 כפית אינסטנט פודינג וניל

לקישוט:
15-20 תותים טריים, חתוכים לקוביות
שוקולד לבן מגורר

אופן ההכנה:
פבלובות:

מחממים תנור ל-90 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
בקערת מיקסר שמים חלבונים ומלח ומקציפים במהירות גבוהה עד שנוצר קצף לבנבן.
מוסיפים את הסוכר בהדרגה, תוך כדי הקצפה מהירה. ממשיכים להקציף במשך 10 דקות, עד שמתקבל מרנג יציב מאוד.
לקראת סוף ההקצפה מוסיפים וניל וקורנפלור.
מעבירים את המרנג לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 1 ס"מ ומזלפים קעריות מרנג.
אם אין שק זילוף, אפשר פשוט להניח מעט מרנג על גבי נייר האפייה וליצור שקע במרכז באמצעות כף.
אופים את הפבלובות במשך כ-3 שעות בחום נמוך, עד שהן יבשות למגע ונפרדות בקלות מנייר האפייה.
מצננים לחלוטין לפני המילוי.

קרם שוקולד לבן:
שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
מוסיפים שמנת מתוקה ומלח וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי, עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
מצננים את התערובת במקרר במשך 4-5 שעות לפחות, או עד שהיא קרה לחלוטין.
מעבירים את התערובת הקרה לתוך קערת מיקסר עם וו הקצפה.
מוסיפים אינסטנט פודינג וניל ומקציפים עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.
מניחים 1-2 כפיות נדיבות של קרם שוקולד לבן בתוך כל פבלובה.
מפזרים קוביות תותים ומקשטים בשוקלד מגורר.

טיפים ושדרוגים:
מומלץ להרכיב את הפבלובות ממש לפני ההגשה כדי שישארו פריכות.
במקום תותים אפשר להשתמש בכל פרי אחר שאוהבים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר