מרקי חורף בהילטון תל אביב

רפיק ג'ברין - השף הראשי של הילטון תל אביב. צילום מוטי ורסס
המרקים מוגשים בימות השבוע (א-ה) מ-12:00 בצהרים עד חצות. המחיר החל מ-42 ₪. הילטון תל-אביב, הירקון 205 ת"א

השף הראשי רפיק ג'ברין מהילטון תל אביב, מציע במסעדת הלובי של המלון מגוון מרקי חורף מהבילים. בין המרקים אותם מכין השף במטבח המלון: מרק בצל מוגש עם קרוטון מושחם בגאודה עיזים; מרק מינסטרונה מוגש עם פסטו ופרמזן; מרק חצילים ופלפלים בניחוח יין לבן עם עגבניות שרי לחות; מרק חרירה עם תבלינים ועשבי תיבול ארומטיים, מוגש עם לחם פראנה.

מרק חצילים ופלפלים בניחוח יין לבן עם עגבניות שרי לחות. צילום מוטי ורסס
מרק חצילים ופלפלים בניחוח יין לבן עם עגבניות שרי לחות. צילום מוטי ורסס

עוד במרקים: מרק וישיסואז – מרק תפוחי אדמה וכרישה בעיטור שמן ירוק; מרק עגבניות חרוכות מוגש עם ברוסקטה וקרם פרש.

מרק מינסטרונה מוגש עם פסטו ופרמזן. צילום מוטי ורסס
מרק מינסטרונה מוגש עם פסטו ופרמזן. צילום מוטי ורסס

המרקים מוגשים בימות השבוע (א-ה) מ-12:00 בצהרים עד חצות. המחיר החל מ-42 ₪. הילטון תל-אביב, הירקון 205 ת"א

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר