השף הראשי רפיק ג'ברין מהילטון תל אביב, מציע במסעדת הלובי של המלון מגוון מרקי חורף מהבילים. בין המרקים אותם מכין השף במטבח המלון: מרק בצל מוגש עם קרוטון מושחם בגאודה עיזים; מרק מינסטרונה מוגש עם פסטו ופרמזן; מרק חצילים ופלפלים בניחוח יין לבן עם עגבניות שרי לחות; מרק חרירה עם תבלינים ועשבי תיבול ארומטיים, מוגש עם לחם פראנה.
עוד במרקים: מרק וישיסואז – מרק תפוחי אדמה וכרישה בעיטור שמן ירוק; מרק עגבניות חרוכות מוגש עם ברוסקטה וקרם פרש.
המרקים מוגשים בימות השבוע (א-ה) מ-12:00 בצהרים עד חצות. המחיר החל מ-42 ₪. הילטון תל-אביב, הירקון 205 ת"א