מצרכים
חצי חבילת פסטת פתיתים כמו של ברילה
2 גזרים
2 קישואים \ זוקיני גדולים
1 גבעול סלרי קצוץ
200 גרם קוביות חזה עוף
2 שמיר קצוץ
1 גמבה אדומה
1 כוס פרחי כרובית קטנים
1 בצל מגורר
כפית מלח
חצי כפית כורכום
כף שמן זית
אופן ההכנה
חותכים את הגזרים, הקישואים והפלפל לעיגולים, משולשים וריבועים.
בסיר עמוק מניחים כף שמן זית, כפית שמיר קצוץ, סלרי קצוץ דק , בצל מגורר וקוביות עוף.
מוסיפים את הירקות והמלח ומביאים לרתיחה.
מנמיכים ומבשלים כ- 25 דקות.
מוסיפים חצי חבילת פסטה כוכבים.
מבשלים 6 דקות, מכבים ומכסים ל- 5 דקות נוספות.