רכיבים
½ חבילת פסטה כוכבים
2 גזרים רחבים
2 קישואים או זוקיני גדולים
1 גבעול סלרי קצוץ
200 גרם קוביות חזה עוף
2 גבעולי שמיר קצוץ
1 גמבה אדומה
1 כוס פרחי כרובית קטנים
1 בצל מגורר
1 כפית מלח
½ כפית כורכום
1 כף שמן זית
אופן ההכנה
חותכים את הגזרים, הקישואים והפלפל לעיגולים, משולשים וריבועים.
בסיר עמוק מניחים כף שמן זית, כפית שמיר קצוץ , סלרי קצוץ דק, בצל מגורר וקוביות עוף.
מוסיפים את הירקות והמלח ומביאים לרתיחה.
מנמיכים חום ומבשלים כ- 25 דקות.
מוסיפים חצי חבילת פסטה כוכבים ומבשלים 6 דקות.
מכבים ומכסים ל- 5 דקות נוספות לפני ההגשה.