רכיבים ל-6 אנשים
50 גרם בצל סגול
2 עגבניות טריות בשלות חתוכות לקוביות גסות
1 קופסת שימורים של עגבניות תמר מרוסקות (500 גרם)
½ חצי כוס אורז
½ חצי ליטר מים
3 שיני שום
1 כפית סוכר
מלח, פלפל שאטה
אופן ההכנה
מתחילים בטיגון עדין של קוביות העגבניות, הבצל והשום.
לאחר 7 דקות בערך מוסיפים את שאר הרכיבים – למעט האורז.
מבשלים 25 דקות.
טוחנים בפולסים.
מוסיפים את האורז ומבשלים עוד 15 דקות.
מתקנים תיבול (במלח בלבד) ומכבים את האש.