מרק קרם ברוקולי עם בצקניות ריקוטה

יוצקים בעדינות את המרק עם בצקניות הגבינה לקערות הגשה. מעטרים בעירית קצוצה ומגישים מיד
שף יוגב ירוס מציע עבור ישרקו מקבוצת טיב טעם המייבאת ומשווקת מוצרי מזון, מתכון למרק קרם ברוקולי עם בצקניות ריקוטה להכנה קלה בבית

מצרכים למרק

1 שקית ברוקולי חתוכים גס כמו של טבעפרוסט (Tevafrost)

2 שיני שום קצוצות

1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות

1 בצל קצוץ גס

1 ענף תימין

50 גרם חמאה

מלח, פלפל לבן

צרור עירית קצוצה דק

לבצקניות ריקוטה

150 גרם גבינת ריקוטה מסוננת

2 כפות גבינת פרמזן מגוררת

1 ביצה M

3 כפות קמח לבן

½ כפית מלח

אופן הכנת המרק

ממיסים את החמאה בסיר רחב בעל תחתית כבדה.

מוסיפים את הבצל וממליחים מעט.

מטגנים את הבצק תוך ערבוב עד שהופך לשקוף (כ- 5 דקות על להבה בינונית).

מוסיפים את השום וענף תימין.

מערבבים ומבשלים עוד כ- 2 דקות.

מוסיפים את הברוקולי ותפוח אדמה.

מוסיפים מים חמים עד לכיסוי.

מביאים לרתיחה עדינה ומכסים.

מבשלים על להבה בינונית במשך כ- 25 דקות (עד שתפוח האדמה מתרכך) .

אופן הכנת הבצקניות

מערבבים יחד את כל החומרים.

מניחים במקרר עד השימוש.

טוחנים את המרק למחית חלקה לחלוטין (בעזרת בלנדר מוט או מעבד מזון).

מביאים חזרה לרתיחה עדינה.

ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.

בעזרת שתי כפות יוצרים מתערובת הגבינה בצקניות קטנות.

מבשלים אותן בעדינות במרק, מכסים ומבשלים כ- 2 דקות.

הגשה

יוצקים בעדינות לקערות הגשה.

מעטרים בעירית קצוצה ומגישים מיד.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר