מצרכים ל-8 מנות
2 קופסאות תירס לייט (335 גרם לאחר הסינון)
2 כפות שטוחות קורנפלור
2 ביצים
6 כוסות מים או ציר עוף
2 כפות רוטב סויה אמיתי
3 כפות חומץ
מלח לפי הטעם
1 כפית שמן שומשום
בצל ירוק או כוסברה קצוצה לעיטור המנה
אופן ההכנה
מכניסים לסיר תוכן קופסת שימורים אחת של תירס עם הנוזלים.
טוחנים עם בלנדר מוט למחית אחידה.
מסננים את הנוזלים מקופסת שימורים שנייה ומעבירים את גרגירי התירס לסיר. מוסיפים מים או ציר עוף, רוטב סויה וחומץ.
מבשלים על אש בינונית.
בקערה קטנה מערבבים את הקורנפלור במעט מים קרים לתערובת חלקה ומוסיפים לסיר.
מביאים את המרק לרתיחה וממשיכים לבשל עוד כ- 10 דקות.
בקערה טורפים את הביצים.
בעזרת מזלג מזליפים את הביצים למרק – נוצרים נטיפי ביצה במרק.
ממשיכים לבשל עוד כ- 5 דקות.
מוסיפים את שמן השומשום.
מבשלים עוד כדקה ומכבים את האש.
הגשה
כל מנה מעטרים בכף של בצל ירוק או כוסברה קצוצה.