מתכוני שפים מובילים יצורפו לבקבוקי יקבי רקאנאטי

לאור התגובות החמות ממשיך פרויקט "דברי טעם" ביוזמת "יקבי רקנאטי", שיתוף פעולה מקורי המשלב בין שפים ומסעדות מובילות לבין חנויות יין המתמקדות ביינות איכות. במסגרתו, מצורפים מתכוני שף לבקבוקי יקבי רקנאטי השונים, תוך מתן דגש על התאמה בין המנה ליין

לאור התגובות החמות ממשיך פרויקט "דברי טעם" ביוזמת "יקבי רקנאטי", שיתוף פעולה מקורי המשלב בין שפים ומסעדות מובילות לבין חנויות יין המתמקדות ביינות איכות. במסגרתו, מצורפים מתכוני שף לבקבוקי יקבי רקנאטי השונים, תוך מתן דגש על התאמה בין המנה ליין.

בכל חודש מצורפים שני מתכוני שף לבקבוקי יקבי רקנאטי המספקים ערך מוסף לחוויית הקניה של יינות היקב. המתכון מצורף בצורת צווארון מעוצב אשר ישולב באלגנטיות על גבי הבקבוק.

המתכונים החדשים, פותחו על ידי השפים אידי ממסעדת "אידי" ודניאל זך (זיסנבך) ממסעדת "כרמלה בנחלה" והותאמו במיוחד ליינות מרלו רזרב וקברנה סובניון רזרב מסדרת "רקנאטי רזרב".

בחודשים הקרובים יופיעו מתכוני השפים של המסעדות "כתית" ו"נחלים". בחודשים שלאחר מכן יצטרפו מתכוני שף חדשים ויחליפו את קודמיהם ו/או יצורפו ליינות נוספים של היקב.

מדור המתכונים של אתר אכול ושאטו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר