החומרים : ל–10 מנות
750 גרם בבטה מס' 13 -ברילה
200 גרם אווז מעושן חתוך
100 גרם אספרגוס חלוט
1 כוס פטריות שחורות מושרות וחצויות
2 גזרים חתוכים לגפרורים
1 פלפל צ'ילי טרי חתוך דק
חצי כוס בצל ירוק לעיטור
חצי כוס שום טחון
1 כפית ג'ינג'ר טחון
2 בצלי שלוט קצוצים
2 כפות שמן
שמן שומשום
חצי כוס סויה
רבע כוס סוכר חום
אופן ההכנה
1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן ומצננים.
2. מלהטים ווק ולתוכו שמים 2 כפות שמן ומיד את חזה האווז ומקפיצים עד להזהבה קלה . ( חשוב לחמם היטב את הווק על מנת לקבל את הריח האופייני המעושן ).
3. מוסיפים את השום, ג'ינג'ר, שלוט, פלפל הצ'ילי ומוודאים שלא ישרפו.
4. מוסיפים את הפטריות השחורות והגזר ומתבלים בסויה , סוכר וטעמים.
5. מוסיפים את הספגטי ומערבבים היטב, משלימים טעם אם צריך, וברגע האחרון מוסיפים את האספרגוס.
6. מסירים מהאש, מעטרים בבצל ירוק, ומזליפים שמן שומשום.