ניוקי צרוב עם עגבניות שרי ותרד

מתכון של שף רן מיכאלי – שף הבית של חברת פסטה ריקו הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית. מנה קלה להכנה ומתאימה כארוחת צהרים או ערב לכל המשפחה

מצרכים ל-4 מנות

2 חבילת ניוקי 200 גרם כל אחת כמו של פסטה ריקו

1 קוביית חמאה

12 עגבניות שרי שלמות

1/2 בצל לבן חתוך לפרוסות דקות

1 חופן עלי בייבי תרד טריים

2 כפות שמן זית

4-6 שיני שום קונפי

קורט מלח, פלפל ואגוז מוסקט

להגשה

גבינת תום עיזים או פרמז'ן מגורדת

צילום דורו איטליאן

אופן ההכנה

מחממים מחבת, מוסיפים קוביית חמאה ושמן זית. מוסיפים את הבצל החתוך ומטגנים היטב עד להזהבה. מוסיפים מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט.

חולטים את שתי חבילות הניוקי במים רותחים מומלחים למשך כדקה ומסננים.

מוסיפים את הניוקי למחבת וצורבים היטב לקבלת מעטה מעט פריך.

מוסיפים למחבת את עגבניות השרי השלמות, 4-6 שיני שום קונפי וחופן עלי בייבי תרד.

מקפיצים את כל הרכיבים יחד.

הגשה

מסדרים את המנה בצלחת.

מגרדים מעל גבינת תום עיזים או פרמז'ן ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר