סביצ'ה לברק עם עגבניות, כוסברה וזיתי טאסוס, מוגש עם צ'יפס דלעת פריך

מסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון ת"א, יוצאת בשת"פ עם החקלאי משה תלם מרשפון, בפסטיבל דלעת לכבוד ה-Halloween. הפסטיבל יתקיים בתאריכים 26.10-7.11 ובמהלכו יוגשו בלובי המלון ובמסעדה תפריט ספיישל לאורחים, עם מנות המשלבות סוגים שונים של דלעת.חומרים ל-2 מנות:לסביצ'ה:2 פילה לברק נקיים מאדרות, עור ושומן, חתוכים לרצועות של ½ ס"מ½ עגבניה בשלה, קלופה ונקייה מליבה, חתוכה לרצועות דקות 20 עלי כוסברה מופרדים מגבעולים½ בצל סגול, קלוף וחתוך לרצועות6 זיתי טאסוס מגולענים וחתוכים ל-3 חלקים שווים1 כפית פלפל חריף קצוץ4 כפות שמן זית2 כפות מיץ לימון טרימלח יםפלפל שחור גרוס טרי   להגשה:דלורית חצוייה   לצ'יפס דלעת:200 גרם דלעת לצורך צ'יפס דלעת   מכינים את הסביצ'ה:מעבירים את כל חומרי הסביצ'ה לקערת ערבוב, מתבלים, מערבבים וטועמים. מתקנים תיבול אם צריך.מעבירים את הסביצ'ה לתוך חצי דלורית   מכינים את צ'יפס הדלעת:חותכים בעזרת מנדולינה רצועות ארוכות של דלעת, בעובי 2 מ"מ.מחממים שמן לטמפרטורה של 170 מעלות, ומטגנים בתוכו את הרצועות, עד שמתקבל צבע צהוב ויפה.מעבירים לנייר סופג.מקשטים את המנה בצ'יפס דלעת.   מסעדת השף Olive Leaf בשרתון תל אביבימי פתיחה: א'-ה' בין השעות: 22:30-19:00 | שרתון תל אביב, הירקון 115 תל-אביב. טלפון: 03-5219300 | אפשרות לחניה בחינם לאורחי המסעדהצילום מאיר בולקה

מסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון ת"א, יוצאת בשת"פ עם החקלאי משה תלם מרשפון, בפסטיבל דלעת לכבוד ה-Halloween.
הפסטיבל יתקיים בתאריכים 26.10-7.11 ובמהלכו יוגשו בלובי המלון ובמסעדה תפריט ספיישל לאורחים, עם מנות המשלבות סוגים שונים של דלעת.

חומרים ל-2 מנות:
לסביצ'ה
:
2 פילה לברק נקיים מאדרות, עור ושומן, חתוכים לרצועות של ½ ס"מ
½ עגבניה בשלה, קלופה ונקייה מליבה, חתוכה לרצועות דקות
20 עלי כוסברה מופרדים מגבעולים
½ בצל סגול, קלוף וחתוך לרצועות
6 זיתי טאסוס מגולענים וחתוכים ל-3 חלקים שווים
1 כפית פלפל חריף קצוץ
4 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון טרי
מלח ים
פלפל שחור גרוס טרי

 

להגשה:
דלורית חצוייה

 

לצ'יפס דלעת:
200 גרם דלעת לצורך צ'יפס דלעת

 

מכינים את הסביצ'ה:
מעבירים את כל חומרי הסביצ'ה לקערת ערבוב, מתבלים, מערבבים וטועמים. מתקנים תיבול אם צריך.
מעבירים את הסביצ'ה לתוך חצי דלורית

 

מכינים את צ'יפס הדלעת:
חותכים בעזרת מנדולינה רצועות ארוכות של דלעת, בעובי 2 מ"מ.
מחממים שמן לטמפרטורה של 170 מעלות, ומטגנים בתוכו את הרצועות, עד שמתקבל צבע צהוב ויפה.
מעבירים לנייר סופג.
מקשטים את המנה בצ'יפס דלעת.

 

מסעדת השף Olive Leaf בשרתון תל אביב
ימי פתיחה: א'-ה' בין השעות: 22:30-19:00 | שרתון תל אביב, הירקון 115 תל-אביב. טלפון: 03-5219300 | אפשרות לחניה בחינם לאורחי המסעדה

צילום מאיר בולקה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר