סדרת יין חדשה: הרפתקאות היין של אוז וג'יימס, עלתה בערוץ החיים הטובים, ומשודרת בימי חמישי בשעה 22:30.
אוז קלארק, מבקר וכותב בנושא יין שזכה בפרסים, אוהב מאוד את הצרפתים ונחשב לאחד הסמכויות המובילות העולם בנושא יין צרפתי.
ג'יימס מיי, ילד מגודל, שותה בירה, שאינו יודע דבר על יין ומתעב את האנשים שהוא מכנה "סרסורי יין", כמעט כמו שהוא מתעב את הצרפתים.
הזוג המוזר של הטלוויזיה כמעט שלא הכירו זה את זה בתחילת הסדרה. במשך 6 שבועות הם טיילו יחד ביגואר של ג'יימס במחוזות היין היפים ביותר של צרפת. הם אכלו יחד, השתכרו יחד, ולפעמים אפילו ישנו יחד מספר לילות.
משימתו של אוז היא לחנך את ג'יימס ולגרום לו להתלהב מיין צרפתי.
משימתו של ג'יימס היא לא להתעצבן מדי,ושבסוף הטיול יוכל להיכנס לחנות יין ולדעת מה לקנות.
מעניין לצפות.
סדרת יין חדשה: הרפתקאות היין של אוז וג'יימס בערוץ החיים הטובים
אוז קלארק, מבקר וכותב בנושא יין שזכה בפרסים, אוהב מאוד את הצרפתים ונחשב לאחד הסמכויות המובילות העולם בנושא יין צרפתי.
ג'יימס מיי, ילד מגודל, שותה בירה, שאינו יודע דבר על יין ומתעב את האנשים שהוא מכנה "סרסורי יין", כמעט כמו שהוא מתעב את הצרפתים

תגובות
0