רכיבים:
1 כוס קמח תופח "מאסטר שף"
1/2 כוס סוכר
3 ביצים
11 וחצי גביע גבינה לבנה 3%
קורט מלח
1 ליטר שמן קנולה לטיגון
4 כפות סוכר
טופינג גנאש:
ממיסים 100 גרם שוקולד מריר עם חצי מיכל שמנת מתוקה, עד למרקם סמיך ומבריק.
טופינג שמנת:
מערבבים 1 כף אבקת סוכר עם 1 מיכל שמנת חמוצה.
אופן ההכנה:
מניחים את כל המצרכים בקערת מיקסר ומערבלים עד לקבלת בצק (ניתן לערבב וללוש גם בידיים).
בסיר עמוק מחממים שמן קנולה.
בינתיים קורצים עיגולים בגודל של פינג פונג, ומטגנים עד להזהבה.
מוציאים לנייר סופג ונותנים להם להתקרר מעט.
מגישים לצד קעריות המטבלים.
צילום גיא יחיאלי