סופגניות טבעוניות בניחוח וניל

בקערה קטנה מערבבים סוכר וקינמון. מגלגלים את הסופגניות החמות בתערובת ומגישים. צילום אסף לוי
מותג אלפרו המייצר משקאות מהצומח, מציע לכבוד חג החנוכה מתכון לסופגניות טבעוניות קטנות וטעימות. הסוד: מעדן וניל אלפרו שמשולב בחומרים

רכיבים

1 גביע מעדן וניל כמו של אלפרו

1 כוס קמח תופח

½ כוס משקה סויה

1 כף סוכר

1 כף טחינה

שמן לטיגון

להגשה

סוכר וקינמון

אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים בקערה.

מחממים שמן לטיגון עמוק.

מרטיבים את הידיים ויוצרים כדורים קטנים מהבצק.

מטגנים את כדורי הבצק במשך כ-2 דקות מכל צד, עד שהם שחומים.

מוציאים לצלחת עם נייר סופג.

בקערה קטנה מערבבים סוכר וקינמון.

מגלגלים את הסופגניות החמות בתערובת ומגישים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר