חומרים להכנת 10 מנות:
800 מ"ל מיץ רימונים
200 גרם סוכר
170 מ"ל מים
25 מ"ל סירופ גלוקוז
5 גרם אבקת מייצב לסורבה
אופן ההכנה:
ממסים את הסוכר עם מים חמים.
מצננים ומוסיפים את סירופ הגלוקוז.
מוסיפים את מיץ הרימונים + אבקת מייצב לסורבה.
מכניסים את כל התערובת למעבד מזון.
מקפיאים ולאחר מכן שוב מעבדים במעבד מזון על לקבלת מרקם של גלידה.
הגשה:
מוציאים את הגלידה מהמקפיא כרבע שעה לפני האכילה כדי שתהיה רכה ונימוחה בפה.
"שקד" אספרסו בר גלידריית בוטיק בנמל ת"א וברמת חן
האלוף דוד 40, רמת חן; האנגר 7 נמל ת"א