סטייק טופו טבעוני

חותכים את הטופו לשתי פרוסות ("סטייקים") מלבניות. עוטפים אותן בנייר סופג. מכינים את הרוטב עם שאר הרכיבים
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון לסטייק של טופו במקום בשר וסלט קולסלאו שמשלים את המנה

רכיבים

ל"סטייק" טופו

1 חבילת טופו

3 כפות רוטב סויה

2 כפות רוטב ברביקיו

2 כפות שמן זית

1 כפית פפריקה מעושנת

פלפל שחור טחון

טימין יבש

רוזמרין יבש

לקולסלאו

½ כרוב

2 גזרים

½ תפוח

1 פרוסת בצל

4 כפות מיונז טבעוני

1 כף חרדל דיז'ון

מעט חומץ תפוחים

אופן הכנת הטופו

חותכים את הטופו לשתי פרוסות ("סטייקים") מלבניות.

עוטפים אותן בנייר סופג.

מכינים את הרוטב עם שאר הרכיבים.

משרים בו את הטופו למשך 30 דקות.

מניחים את הסטייקים על מנגל או פלנצ'ה.

צולים אותם משני הצדדים עד הזהבה.

אופן הכנת הסלט

קוצצים דק את כל הירקות וחותכים את התפוח לקוביות.

מכינים את הרוטב עם שאר המרכיבים.

מוסיפים את הירקות והתפוח ומערבבים היטב.

טועמים ומוסיפים עוד מלח במידת הצורך.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר