סטייק טופו על סלט קולסלו

מניחים את הסטייקים על המנגל. צורבים אותם משני הצדדים עד הזהבה. מגישים את הסטייק לצד הסלט
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון לסטייק טופו על המנגל וסלט קולסלו כי היום טוב להכין ארוחה מגוונת שיכולה להתאים גם לקרובים וחברים צמחוניים וטבעוניים

רכיבים

לסטייק טופו

1 חבילת טופו

3 כפות רוטב סויה

2 כפות רוטב ברביקיו

2 כפות שמן זית

1 כפית פפריקה

פלפל שחור טחון

טימין יבש

רוזמרין יבש

לסלט  קולסלו

½ כרוב

2 גזרים

½ תפוח עץ

½ בצל פרוס

4 כפות מיונז טבעוני

1 כף חרדל דיז'ון

2 כפות שמנת חמוצה טבעונית (לא חובה)

1 כפית חומץ תפוחים

 

אופן ההכנה

סטייק טופו

חותכים את הטופו לשני סטייקים מלבניים.

עוטפים אותם במטלית נקייה לספיגת הלחות ומניחים בצד.

מכינים את הרוטב עם שאר המרכיבים.

משרים בו את הטופו למשך 30 דקות.

מניחים את הסטייקים על המנגל.

צורבים אותם משני הצדדים עד הזהבה.

סלט כרוב

חותכים את כל הירקות ואת התפוח לקוביות קטנות.

מערבבים את המיונז, החרדל, השמנת והחומץ להכנת הרוטב.

מוסיפים את הירקות והתפוח לתערובת עם מעט מלח.

הגשה

מגישים את הסטייק לצד הסלט.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר