מצרכים ל-3 מנות
2 אבוקדו האס כמו של חקלאי גרנות
2 סלק
1 תפוז
1 קלמנטינה
1/3 פומלית
חופן פקאן סיני
1/2 בצל קטן פרוס דק
מיץ מחצי תפוז
3 כפות שמן זית
קורט מלח ופלפל
אופן ההכנה
קולפים את האבוקדו, חותכים לקוביות ושמים בקערה. מתבלים את האבוקדו בחצי ממיץ התפוזים, מעט מלח, פלפל וכף שמן זית.
חותכים לקוביות את פירות ההדר – התפוז, הקלמנטינה והפומלית ללא גרעינים, ושמים בקערה נפרדת.
מתבלים את פירות ההדר במעט מלח, פלפל וכף שמן זית.
מבשלים את הסלק ומסירים את הקליפה.
בקערה שלישית מתבלים את הסלק יחד עם הפקאן הסיני במיץ התפוזים הנותר, מעט מלח, פלפל ושמן זית.
מניחים בקערת הגשה שכבות של הדרים, אבוקדו וסלק.
מפזרים טבעות בצל מעל.