סלט זואי פפאיה

בקערה נפרדת מערבבים את הפפאיה, מחצית מהבוטנים, כוסברה ועגבניות שרי. צילום גליה אבירם
מתכון בהשראה תאילנדית של השף ירון שנבל ממסעדת TAYA בקדימה. לאכול ולדמיין שאתם בתאילנד

מצרכים

1 פפאיה קלופה וחתוכה לגפרורים ארוכים ודקים

1 שן שום כתושה

½ צ'ילי טרי

3 עגבניות שרי פרוסות דק

60 גרם רוטב דגים תאילנדי

30 גרם סוכר לבן

מיץ מלימון אחד

30 גרם בוטנים מרוסקים

עלי כוסברה לעיטור

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את רוטב הדגים, הסוכר, מיץ הלימון, השום הכתוש והצ'ילי – עד שהסוכר נמס.

בקערה נפרדת מערבבים את הפפאיה, מחצית מהבוטנים, כוסברה ועגבניות שרי.

מערבבים את מרכיבי הסלט עם הרוטב ומפזרים עלי כוסברה מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר