מצרכים
3 חצילים בינוניים
4 כפות שמן (לפי הטיגון ניתן להוסיף עוד)
פטרוזיליה קצוצה
לרוטב
¼ כוס חומץ
1 כף כמון
½ כף פלפל שחור גרוס
1 כף פפריקה אדומה
2 כפות סחוג
3-4 שיני שום קצוץ
אופן ההכנה
חותכים את החציל לקוביות
בוזקים מעליו מלח ומשרים במשך 60 דקות שיגיר נוזלים.
במחבת עם שמן צמחי (קנולה או חמניות) מטגנים את קוביות החציל עד הזהבה.
הכנת הרוטב
מערבבים את כל החומרים לרוטב.
קוצצים פטרוזיליה ומפזרים מעל לפני ההגשה.