חומרים
לרוטב
1 גביע יוגורט יווני
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
2 כפות טחינה
1 כף חרדל דיז'ון
10 מ"ל רוטב סויה
מיץ מ-½ לימון
לקרוטונים
2 פרוסות לחם
שמן זית כתית
לסלט
קייל
שמן זית כתית
קורט מלח
גבינת פרמזן
צנוברים
אופן ההכנה
לרוטב
בכוס גדולה שמים יוגורט, גבינת פרמזן, טחינה, חרדל, רוטב סויה ומיץ מחצי לימון.
מקציפים בבלנדר ידני עד קבלת מרקם חלק ואחיד.
לקרוטונים
מורחים את פרוסות הלחם בשמן זית וחורכים על מחבת פסים משני הצדדים עד השחמה.
מסירים את עודפי השמן מהפרוסות בעזרת נייר סופג.
לסלט
שוטפים היטב את הקייל וקוצצים אותו.
בקערת גדולה מערבבים את הקייל עם מעט שמן ומלח.
מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה ומשטחים עליה את הקייל המתובל.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
וצולים במשך 10 דקות.
לפני ההגשה
חותכים את הלחמים לקוביות.
מוסיפים פרמז'ן וצנוברים לפי הטעם.
מזלפים מהרוטב ומגישים.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה