סנדוויץ' טונה עם אריסה וממרח לימון כבוש

"הכריך הזה נבנה על בסיס הכריך הטוניסאי שעליו גדלתי", מספרת פסקל פרץ-רובין. צילום אורן דאי, סטיילינג ענת לבל
מתכון של מחברת ספרי הבישול פסקל פרץ-רובין עבור מאפיית ברמן. עשוי עם לחם מחמצת מסדרת ברמן E-FREE החדשה ללא חומרים משמרים

"הכריך הזה נבנה על בסיס הכריך הטוניסאי שעליו גדלתי", מספרת פסקל פרץ-רובין. "אני פריקית של חומרי גלם, ומכינה הכל בבית. אני מכינה את האריסה ואת ממרח הלימונים הכבושים מלימונים שגדלים אצלי בחצר. גם את הזיתים אני כובשת בעצמי במלח או בחומץ. אם קונים זיתים צריך לעשות זאת בחנויות מתמחות, ולבחור את הזן הרצוי למתכון".

חומרים

2 פרוסות לחם כמו ברמן E-FREE

ממרח לימונים כבושים

ממרח אריסה

5-4 נתחי טונה בשמן זית

חופן זיתים מגולענים בשני צבעים (למשל מזן סורי וקלמטה)

חופן צלפים

1 ביצה קשה חתוכה לרבעים

1 עלה חסה סלנובה חתוך גס

 אופן ההכנה

מרחו שכבה דקה של ממרח לימונים כבושים על אחת הפרוסות.

מעליה מרחו שכבה עבה יותר של ממרח אריסה.

סדרו מעל את הטונה, הזיתים, הצלפים והביצה.

פזרו את החסה וסגרו עם הפרוסה הנוספת.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר